Farklı Pet MMO Türleri Nelerdir?



Birçok farklı Devasa Çok Oyunculu Çevrimiçi ( MMO ) oyun, dünyadaki bir unsur olarak evcil hayvanı veya oyunun hikayesini içerir. Birçoğunda, bu evcil hayvanlar dünyaya estetik bir dokunuş sağlayabilir ve oyuncunun karakterini kendileriyle seyahat edebilecekleri bir arkadaşa verir. Diğer oyunlar, oyun içinde savaşın bir unsuru olarak evcil hayvanları kullanır ve oyunculara düşmanları yenmek için kullanılan komutlar vermelerini sağlar. Ayrıca, odaklanmanın işkur doğum parasısavaştan ziyade bu yaratıkları eğitmek veya yetiştirmek olduğu evcil hayvan MMO'ları vardır ve bu oyunlar evcil hayvan dükkanı veya hayvanat bahçesi simülatörleri olabilir.
Evcil hayvan MMO'larının en yaygın türlerinden bazıları evcil hayvanların mutlaka oyunun ana odağı olmadığı, ancak çeşitli şekillerde edinilebileceği veya kullanılabileceği alanlardır. Bu oyunların birçoğu, "makyaj hayvanları" olarak adlandırılan çeşitli yollarla bulunabilecek öğeleri içerir. Bunlar bir oyuncu tarafından çağrılabilecek ve karakterini takip edebilecek küçük yaratıklar. Bununla birlikte, bu evcil hayvan MMO'larındaki diğer yaratıklarla veya oyuncularla etkileşime girmezler ve elde edilen başarıları göstermek için sadece “makyaj” öğeleri olarak orada bulunurlar.
Bazı evcil hayvan MMO'larında, oyuncuların karşılaşabilecekleri ve evcilleştirebilecekleri yaratıklar, oyun içinde çok daha etkileşimli ve önemli bir rol üstlenirler. Birçok oyun, oyuncu tarafından oyun içinde çeşitli eylemler gerçekleştirebilmek için kullanılabilecek "savaş hayvanları" içerir. Bu evcil hayvan MMO'larından bazıları, tüm oyuncular için savaş deneyiminin ayrılmaz parçaları veya bu oyunlar içindeki belirli karakter türleri gibi yaratıklar ile bile tasarlanmıştır. Bu tür geliştikçe ve büyüdükçe, bu oyunlardaki savaş evcil hayvanlarının rolü değişti. Oyuncular ve geliştiriciler arasında, onları kontrol eden oyuncular yerine sanal yaratıklara dayanan karakterler yaratmanın etkililiği ile ilgili bazı tartışmalar vardır.
Ayrıca, savaşın veya başka sistemlerin kullanılmasına gerek kalmadan, oyunun ana unsuru olarak hayvanları öne çıkarmak için tasarlanmış bazı evcil hayvan MMO'ları da vardır. Bu oyunlar genellikle hayvanlara bakma deneyimini taklit eden işkur kredi başvurususimülatörler veya "sims" olarak yaratılır. Örneğin, evcil hayvan dükkanı simülatörleri, bir oyuncunun bir karakter yaratmasını ve elde edilen hayvanlarla doldurulabilen bir dükkanı ve uygun şekilde "beslenmesi" ve "elle tutulması" gereken bir dükkana izin verebilir. Hayvanat bahçesi "sims" aynı zamanda evcil hayvan MMO'ları kadar popüler olabilir ve oyuncuların çeşitli sanal yaratıklar ile doldurdukları bir hayvanat bahçesini tasarlayıp inşa etmelerine izin verir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SATA 6Gb / s nedir?

Fansız bir ekran kartı nedir?

Birleşik kimlik nedir?