Firewire® Video Kamera Nedir?



Bir Firewire® video kamera, bir Firewire® bağlantı noktasıyla donatılmış olması haricinde, diğer dijital video kameralarla neredeyse aynıdır . Bu kablo bağlandığında, bir Firewire® video kameranın bir filmi bir bilgisayara gerçek zamanlı olarak yüklemesi mümkündür .Firewire® olmaksızın video yüklemek daha uzun sürer, düzenli yükleme için kaliteli bir ceza vardır ve videolar bu kabloyla daha iyi bir şekilde ortaya çıkar. Bir videoyu indiren bilgisayar, işkur doğum parasınormal olarak, indirmeye devam etmek için hızlı bir donanıma ihtiyaç duyar, ancak çoğu bilgisayardaki donanımın yeterli olması gerekir.
Bir dijital video kamerayı ve bir Firewire® video kamerayı karşılaştırmak söz konusu olduğunda, çoğu insan bir farkın farkına varamayacaktır. Her ikisi de benzer şekil, araç, güç ve diğer işlevlere sahiptir. Bu ikisi arasındaki en büyük fark, Firewire® kameranın bir Firewire® portu ile gelmesidir. Liman o kadar küçük ki, bu ilk başta belirgin olmayabilir, bu da insanların farkı tek bir bakışla anlatmasını zorlaştırıyor.
Firewire® video kamera kullanmanın avantajı, yükleme hızıdır. Bir dijital kamera çekimi aldığında, normalde kayıt işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayara kaydedilmeli ve bilgisayara yüklenmelidir. Bir Firewire® kamerasıyla, kamera Firewire® üzerinden bir bilgisayara bağlandığı sürece, çekim gerçek zamanlı olarak veya gerçek zamanlı hızlara yakın olarak yüklenir. Aksi takdirde kamera, normal kameranın yaptığı gibi çekimi dahili olarak kaydeder.
Video gerçek zamanlı olarak yüklendiyse, bu hem video yükleme hızını hem de videonun kalitesini artırır. Bunun nedeni, bir video normal olarak yüklendiğinde, orijinal kaliteye zarar veren bir dönüşümden geçmesi gerekir. Bir Firewire® video kamera Firewire® bağlantısını kullandığında, bu dönüşümü atlar ve video, olduğu gibi yüksek kalitede kayıt ile karşıya yükler.
Bir Firewire® video kamera kullanmanın olası bir problemi, yükleme işleminin yükleme akışını sabit tutmak için güçlü bileşenler gerektirmesidir. işkur kredi başvurusuBu normalde iyi bir sabit sürücü gerektirir çünkü Firewire® video yüklendiğinde çoğu diğer donanım parçaları kullanılmaz. Aynı zamanda, çoğu geleneksel bilgisayarın bu yüklemeyi karşılayacak kadar güce sahip olması gerekir, ancak Firewire® kablosu fotoğraf makinesinden yüklendiği sırada, bilgisayar fanın gitmesini ve ısınmasını sağlayabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SATA 6Gb / s nedir?

Fansız bir ekran kartı nedir?

Birleşik kimlik nedir?