Postmaster General kimdir?



Postmaster genel ABD Posta Servisi icra başıdır. Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en büyük işverenlerden birinin başı rolüyle, posta idaresi genel posta politikalarını, reformları ve iş kararlarını denetler. Postmaster generalinin rolü, bu pozisyonun yaratılmasından bu yana yüzyıllar boyunca, politik lehte olan insanlara verilen bir sineklikten son derece aktif faizsiz kredi veren bankalarve talepkar bir konuma dönüşmüştür. Mevcut postmaster generalinin deneyimi ve nitelikleri hakkındaki bilgiler her zaman Amerika Birleşik Devletleri Posta Servisi aracılığıyla kullanılabilir.
Bu pozisyon, 1775 yılında resmen oluşturuldu, ancak benzer bir pozisyon, Birleşik Devletler'in oluşumunu önledi. İlk resmi postmaster generali, yeni doğan posta sisteminin başı olarak 15 ay boyunca görev yapan Benjamin Franklin idi. 1829'a kadar, yüksek rütbeli general, başkanlık kabinesinin bir üyesi haline geldi ve tesadüfen cumhurbaşkanlığı ardı ardına devam etti. Bu erken dönem yöneticileri, genellikle başkanlık kampanyasının sadık üyeleriydi ve göreceli olarak sakin olduklarına inanılan bir iş ile hizmet için ödüllendirildi.
1970'lerde, Postane radikal rekonstrüksiyona geçti ve postane genel başkanlık kabinesinden düşerken, postane bağımsız bir devlet dairesi haline geldi. Postanenin genel yapısı hala kuruluşun başı olmasına rağmen, postanenin yeniden yapılandırılması, daha güvenli ve yararlı bir ajans haline getirilmesi için bir yönetim kurulu komuta sisteminin yeni bir komuta sistemi oluşturması için tasarlanmıştır. Bugün, Amerika Birleşik Devletleri Posta kredisiz borç paraServisi, sürekli olarak yeni ürünler sunmaya ve postaneyi kârlı tutmaya odaklanarak bir şirkete çok benziyor.
İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapan Genel Müdür, Posta Servisi'nin günlük işlerini denetler ve yönetim kurulunda yer alır. Kurul ayrıca asistanlık genel müdür yardımcısı ve Baş İşletme Görevlisi olarak görev yapan başka bir üye seçer. 1970 sonrası postanenin yapısı, postaneyi bazen kirli ve zayıf yönetilen geçmişinden ayırmak için tasarlandı.
Halka açık bir şahıs olarak, genel müdür, posta reformları, yeni hizmetler ve posta politikasındaki değişiklikler hakkında periyodik beyanlarda bulunur. Genel müdürlük aynı zamanda, bir İcra Kurulu Başkanı'nın normal bir şirkette olması gibi, posta sisteminin arızalarından sorumlu tutulur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SATA 6Gb / s nedir?

Fansız bir ekran kartı nedir?

Birleşik kimlik nedir?